Mondina's Unique C-Nest

ouders: Buster v.d. Bekelaar "Kayos" X Cabanterra Bayra "Bayra"
geboren 11 september 2011:

11-09-2011 Bayra & Kayos zijn de trotse ouders van een vijfling; 3 reutjes & 2 teefjes !! Hieronder het verslag van het C-nestje:

(P)Update Bayra's nestje:

21-11-2011 Inmiddels zijn alle pupjes (op Carice; zij blijft bij ons wonen) na vertrokken naar hun nieuwe families...langzaam aan zijn wij weer begonnen met ons 'normale' leven...Wij zijn supergelukkig dat wij voor alle pups een heel liefdevol thuis hebben gevonden en ook heel blij dat wij door iedereen op de hoogte worden gehouden hoe het gaat met de kleintjes ;0) Wij hebben enorm genoten van dit nest, wij wensen alle baasjes heel veel geluk en plezier toe met 'onze' kleine kanjers! Wij waren hun start, maar hun 'echte' leven begint bij hun nieuwe families ;0)

11-11-2011 Clint & Chef hebben het nest inmiddels verlaten en wij zijn zeer blij te horen dat het goed gaat met ‘onze’ kleine mannen! Morgen wordt Bodhi opgehaald en 15 november Charlie. Carice blijft bij ons en dan kunnen wij ons helemaal gaan richten op onze kleine meid! Wij zijn inmiddels met alle pups al naar het winkelcentrum geweest en zij keken hun ogen uit! Buiten plassen en poepen vinden zij naarmate het kouder wordt steeds minder leuk, wat is het toch een vervelende tijd om je pupje zindelijk te maken…Verder is het soms net een orkaan die hier door het huis raast als de pupjes met de andere honden door het huis rennen en spelen! Wat een energie, prachtig om te zien ;o)
 De Boston-boel met Selina ;o)


04-11-2011 vandaag kwam de identificeerder van de Raad van Beheer om de pupjes van een chip te voorzien. Nu zijn alle stamboomnamen ook definitief aan de hondjes gekoppeld. De kleintjes hebben het allemaal rustig ondergaan en gaven geen krimp, wat een bikkels ;0) Daarna speelden zij weer of er niets gebeurd was, echt super!
 "Mondina's Unique Canessa-Carice" krijgt haar chip...


01-11-2011 vanmorgen begonnen met de eerste serieuze bench-training. Gisteren al met Marijke de puppy-ren kleiner gemaakt en voor alle pups een eigen bench ingericht. ’s Nachts slapen zij nog met zijn allen in de puppy-ren en vanmorgen kwamen zij mij weer vrolijk als elke morgen tegemoet rennen. Na het eten gingen zij lekker spelen en stoeien en Byenna heeft zich inmiddels ontwikkeld als een super nanny! Na een uurtje begonnen zij her en der in slaap te vallen en heb ik ze stuk voor stuk in hun eigen bench gelegd. Charlie vond dit niet zo’n goed plan en zette een keel op, maar na 5 minuten won de slaap en hebben alle pups ongeveer een uurtje geslapen. Toen ze wakker werden heb ik de deurtjes open gezet voordat zij begonnen te piepen en kwamen zij een voor een de kamer in. Daar hebben zij weer een uurtje gespeeld en daarna weer hetzelfde ritueel. Nu vond Clint dit niet zo leuk, ook hij is goed bij stem ;0) Maar ook dit keer won na enkele minuten de slaap van zijn verzet en nu liggen zij weer allemaal rustig te slapen.
 Voor het eerst slapen zonder broertjes of zusjes op of naast je, hier Bodhi-Boy; kleine pupjes worden groot... ;0)


29-10-2011 vandaag een grote dag voor de kleintjes…ze gaan voor het eerst op visite! Met zijn allen in de transportbox in de auto voor een rit van ruim een half uur naar mijn vader Wout en mijn moeder Gerda. Daar hebben wij een puppy-ren opgezet zodat zij veilig de andere omgeving konden observeren. Mijn broer Marco en zijn gezin kwamen ook nog even met de pupjes knuffelen. De pups hebben het super gedaan; de autorit zonder piepen en gingen na het spelen bij mijn ouders rustig slapen. Ze hebben enorm veel energie, want toen wij thuiskwamen vielen zij niet direct in slaap…nee hoor, zij gingen gewoon door met keten ;0)
 Met zijn allen in de auto op weg naar Amsterdam...wij gaan voor het eerst op visite ;0)


25-10-2011 Vandaag hebben de pups voor het eerst alleen maar vlees gegeten en wil Bayra ze ook niet meer zogen...ondanks aanhoudende pogingen laat zij ze niet meer toe aan de melkbar! Marijke & ik zijn met de pups naar dierenarts Stefanie geweest voor de 1e controle en vaccinatie. Alle pups lieten dit rustig toe en ook het prikje ondergingen zij zonder gilletje of piepje. Echt super, wat een stoere pups! Marijke heeft mooie foto's gemaakt van het onderzoek en de enting. Bij thuiskomst gingen de pups gelijk slapen. Na het slapen hebben zij heerlijk gespeeld en...jawel, vlees gegeten! Dit gaat nu echt goed en de pups lijken steeds meer te beseffen dat mama alleen nog maar met ze wil spelen en niet meer wil zogen ;0) Gelukkig hebben de pups geen reactie op de enting gekregen en hebben zij dit avontuur goed doorstaan!
 Vandaag zijn alle pups door dierenarts Stefanie onderzocht en gezond verklaard ;0)


24-10-2011 De pups zijn nu 6 weekjes jong, gisteren zijn zij, samen met Bayra, allemaal weer ontwormt. De pups zijn voor het eerst in de tuin geweest en zijn soms onder de indruk van alle nieuwe dingen zoals wind en kou. Ook hebben zij weer hun tuigjes om gehad en dit gaat prima! Nog even een beetje doorgroeien en dan passen zij perfect ;0) Dinsdagmiddag krijgen de pupjes hun 1e enting. Vrijdag 4 november komt de identificeerder van de Raad van Beheer voor het plaatsen van de chip. Verder vullen zij hun dagen met spelen, stoeien, rennen, overal in bijten en de woonkamer op stelten zetten ;0) Het eten van vlees gaat redelijk, maar ik heb hevige concurentie van moeder Bayra, die haar pups nog steeds bij haar laat drinken...
 De pupjes zijn voor het eerst in de tuin, samen met vader Kayos & moeder Bayra ;0)


19-10-2011 De pups zijn alweer ruim 5 weekjes jong en zetten inmiddels als zij wakker zijn de woonkamer op zijn kop! Je komt ogen, oren en handen tekort, het is net spel zonder grenzen, maar OH zo LEUK !!! De pups hebben ook al kennis gemaakt met de andere roedelgenoten en...hun vader Kayos! Wat heel leuk is, is dat Kayos normaal niets heeft met pupjes, maar zijn kinderen vindt hij helemaal leuk !! Vandaag was Marijke op bezoek en wij hebben alle pupjes voor het eerst hun tuigje omgedaan. 3 van de 5 konden er nog uit lopen; de tuigjes zijn nog iets te ruim, maar zij lieten zich niet hinderen door de tuigjes en speelden als dat zij normaal ook zouden doen. Met het vlees eten gaat het ook elke dag wat beter, Bayra zoogt haar pups nog wel, maar steeds korter.
 De pupjes hebben voor het eerst hun tuigjes om ;0)


14-10-2011 's Avonds waren Daphne & Aad bij ons op bezoek en wij hebben hen voorgesteld aan hun kleine meid! Mondina's Unique Cheyenne-Cylena wordt hun hondje en zij hebben een leuke en mooie naam voor haar bedacht...'Charlie'. Zij heeft heerlijk de hele avond bij Daphne & Aad op schoot liggen slapen, nadat zij daarvoor met haar toekomstige baasjes en haar broertjes & zusje had gespeeld.
 Mondina's Unique Cheyenne-Cylena "Charlie"


11-10-2011 De pupjes zijn alweer 4 weekjes jong. Bul heeft zich op vrijdag 7 oktober enorm verslikt en wij zijn met hem bij de dierenarts geweest. Een complicatie bij verslikking is dat de pup een longontsteking kan ontwikkelen doordat er melk in de longetjes is gekomen. Wij hebben dan ook in overleg met de dierenarts besloten hem preventief op de antibiotica te zetten. Het was heel erg schrikken voor ons en je wordt geconfronteerd met het feit dat dit jonge leven erg kwetsbaar is...Gelukkig is Bul helemaal opgeknapt en banjert hij net als de rest al door de grote kennel en heeft hij samen met zijn broertjes en zusjes al neus aan neus gestaan met de rest van onze roedel! Sinds vandaag krijgen zij ook wat meer interesse voor vlees; de eerste hapjes gaan dan ook al bij alle pups regelmatig naar binnen en dit is wel zo fijn voor Bayra, want de tandjes zijn al goed doorgekomen en dat maakt het zogen steeds minder plezierig voor haar. Wat wel heel leuk is dat Bayra nu echt met haar pups kan spelen en dit vindt zij helemaal te gek en daar kan zij geen genoeg van krijgen en wij kunnen er geen genoeg van krijgen om dit te aanschouwen...het is in een woord GEWELDIG!!!

03-10-2011 inmiddels zijn de pups 3 weekjes jong. Hun oortjes zijn ook open en zij reageren al wanneer ik ze roep ;0) Zij staan en lopen ook al behoorlijk en knabbelen nu ook regelmatig aan de speeltjes die ik voor ze in de werpkist heb gelegd! Het is volop genieten en je komt ogen en oren tekort !!! Vandaag ook wat vlees voorgehouden, er is voorzichtig aan gesnuffeld en gelikt, maar op dit moment gaat de voorkeur nog duidelijk uit naar Bayra's melkbar ;0)

26-09-2011 vandaag hebben de pups hun 1e ontworming gehad, een paar pups konden de smaak wel waarderen, een paar anderen totaal niet en trokken dan ook een heel vies gezicht...Bayra is een hele zorgzame moeder, als de pupjes piepen gaat zij gelijk kijken wat ze willen...warmte, gewassen worden, eten, Bayra regelt het allemaal ;0) Op dit moment krijgt Bayra 1 kilo vlees per dag (normaal krijgt zij +/- 300 gram!)om zichzelf van genoeg energie te voorzien om goed voor haar kleintjes te kunnen zorgen. De pups hebben inmiddels hun fitness-programma uitgebreid met sta-en kruip/looppogingen. Het is een prachtig schouwspel en ik kan er uren naar kijken ;0)
 


22-09-2011 vandaag zijn bij Bayra de hechtingen verwijderd. Ze vond het maar vreemd zonder haar pupjes op stap. Thuis kon zij niet wachten om ze weer te besnuffelen. De pupjes zijn nu 11 dagen jong, zij groeien goed en bij bijna alle pups zijn de oogjes al open…Zij vullen hun dagen met slapen, drinken, sit-ups en push-ups ( ja,ja, een uitbreiding op hun fitness programma! ) en grommen…zo klein als ze zijn laten zij regelmatig horen dat zij al echte hondjes zijn en geen cavia’s ;0)

18-09-2011 Bayra’s & Kayos’ pupjes zijn in hun eerste levensweek goed gegroeid, allemaal hebben zij binnen 7 dagen hun geboortegewicht verdubbeld en dat terwijl Bayra het zogen niet altijd even makkelijk maakt voor haar kroost…Bayra slaapt graag op haar rug, de pups moeten dan een soort van ‘bergbeklimming’ doen om bij een tepel te komen ;0) Verder vullen zij de dag met slapen, gapen, wat rond kruipen, rek en strek oefeningen, plassen, poepen en gewassen worden door mama Bayra

In de avond en nacht van 10 op 11 september begonnen Bayra's voorweeen. Rond 11.00 uur ging het echt beginnen en wij hoopten een natuurlijke bevalling mee te gaan maken...maar het wilde allemaal niet vlotten, Bayra deed haar best maar kreeg ze er niet uit. Bij de dierenarts bleek tijdens de keizersnede dat een grote pup in dwarslegging de boel blokkeerde...Marijke, Marco, Ruud & ik waren druk met de weekenddierenarts te assisteren en al snel werden wij door Bayra verrast met 3 reutjes en 2 teefjes. Wij zijn dolgelukkig met de geboorte van het 3e nestje Mondina's Unique pups en wij hopen dat zij gezond en mooi zullen opgroeien ;0)
 


07-09-2011 Het aftellen is begonnen...wij gaan de laatste week van de dracht in... Bayra is ruim 2,6 kg. aangekomen en de kleintjes doen regelmatig een soort van 'tikkertje' in haar buik ;0) De golfbewegingen zijn soms zo heftig dat je bijna zeeziek wordt als je naar Bayra's buik kijkt ;0) Haar omvang is inmiddels 64 cm. Wij hopen zo dat alles goed gaat en Bayra een mooi nestje op de wereld gaat zetten...

31-08-2011 Wij hebben vanaf gisteren voor het eerst 'leven' in Bayra's buik gezien ;0) Dit is een bijzonder moment en ik betrap mijzelf er dan ook steeds weer op dat ik maar moeilijk mijn blik van Bayra's buik kan afhouden...Bayra is weer gegroeid (1.650 gram sinds haar dekking); zij weegt nu 11.980 gram en haar omvang is nu 58 cm. Nog circa 2 weekjes in spanning afwachten...

25-08-2011 Bayra weegt inmiddels 11.410 gram en haar omvang is inmiddels 56 cm. Zij is dus flink gegroeid (1.080 gram sinds haar dekking) en doet het allemaal rustig aan ;0) Nog ongeveer 3 weekjes....spannend !!!

 links: Bayra voor de dekking, rechts: Bayra +/- 43 dagen drachtig ;0)

18-08-2011 Bayra vandaag weer gemeten en gewogen; zij weegt nu 10.760 gram en haar omvang is 48,5 cm. Zij eet inmiddels weer goed, verliest nog slijm en wij zien haar lichaam qua vorm veranderen...naar het zich laat aanzien is Bayra drachtig !!! Nu hopen wij dat alles goed blijft gaan en dat wij straks een nestje Bostonpupjes hebben van onze kanjer Bayra ;O)

13-08-2011 Wij krijgen steeds meer signalen dat Bayra daadwerkelijk drachtig is !!! De afgelopen week had Bayra moeite met eten; zij leek wel misselijk, liep weg voor haar eten, wilde het 'begraven' en als zij dan uiteindelijk ging eten ging dit met 'lange tanden' en liet zij vaak de helft staan. Haar tepels zijn gezwollen. Ook is Bayra in omvang toegenomen; zij weegt nu 10.500 kg en haar omvang is 46,5 cm en zij verliest slijm ...alles wijst op een dracht...vol spanning wachten wij de verdere ontwikkelingen af.

30-07-2011 Bayra's loopsheid is na 4 weken ten einde...dit is normaal voor Bayra. Het is nu ca 17 dagen na de dekkingen en Bayra is gewoon Bayra; zij is vrolijk, speels, actief en eet, zoals altijd, onze oren van het hoofd. Uit niets blijkt een mogelijke dracht, maar daar is het ook nog te vroeg voor...afwachten maar...

19-07-2011 Nu breken de spannende en onzekere tijden aan...het zal nog zeker 4 tot 5 weken duren voordat wij kunnen zien of Bayra daadwerkelijk drachtig is of toch niet...Wel zullen wij haar elke week wegen en Bayra's omvang meten.

18-07-2011 Wij hebben de dekaangifte verstuurd naar de Raad van Beheer.

12/13/14-07-2011 Kayos heeft Bayra gedekt. Het waren superdekkingen en wij zijn dan ook zeer hoopvol gestemd ;o) Bayra's gewicht was ten tijde van de dekkingen 10.330 kg en haar omvang 44 cm.09-11-2011 Mondina's Unique Chevy-Camaro "Chef" (reutje) 8 weekjes jong; Hij woont inmiddels bij onze lieve vrienden Bart & Esther en hun zoons Huub & Ids ;0)

 
05-12-2011 Mondina's Unique Clint "Challenge"(reutje). Challenge is vandaag een deurtje opgeschoven en woont nu bij onze lieve vriendin en buurvrouw Marijke ;0)

12-11-2011 Mondina's Unique Chaos "Bodhi-Boy"(reutje)bijna 9 weekjes jong, zijn gewicht is 2.710 gram. Bodhi-Boy is vandaag met Dirk & Esther meegegaan en is liefdevol opgenomen in hun huis en heeft er 2 schatten van pleegmoeders bij; Mathilde & Roosje ;0)
 
05-12-2011 Mondina's Unique Canessa-Carice (teefje) onze lieve kleine meid, ons kadootje van Kayos & Bayra blijft bij Ruud & mij wonen ;0)
 
15-11-2011 Mondina's Unique Cheyenne-Cylena "Charlie" (teefje) 9 weekjes jong en haar gewicht is nu 2.450 gram. Vandaag is zij met Aad & Daphne meegegaan. Lieve Daphne & Aad heel veel geluk en plezier gewenst met jullie kleine meid ;0)
 
 
06-11-2011 Mondina's Unique Chevy-Camaro "Chef" (reutje) 8 weekjes jong; zijn gewicht is nu 2160 gram en hij kan zo wijs om zich heen kijken en is een echte knuffel ;0)
 
06-11-2011 Mondina's Unique Clint (reutje) 8 weekjes jong, zijn gewicht is 2.750 gram! Clint is een doerak en zit altijd ergens op, onder, tussen of aan iets; sprekend zijn vader ;0)

06-11-2011 Mondina's Unique Chaos "Bodhi-Boy"(reutje) 8 weekjes jong, zijn gewicht is 2410 gram. Hij kan heel rustig zijn, maar als hij goed wakker is dan zet hij regelmatig de boel op stelten ;0)
 
06-11-2011 Mondina's Unique Canessa-Carice (teefje) 8 weekjes jong, zij weegt nu 2310 gram. Zij loopt altijd met van alles te slepen en kan al bijna op de bank springen ;0)
 
06-11-2011 Mondina's Unique Cheyenne-Cylena "Charlie" (teefje) 8 weekjes jong, zij weegt 2140 gram. Zij is de kleinste, maar oh zo ondernemend en dapper ;0)
 
 
 
 
 
31-10-2011 Mondina's Unique Chevy-Camaro "Chef" (reutje) 7 weekjes jong; zijn gewicht is 1.970 gram, Chef is net als zijn vader een 'zon-aanbidder' ;0)
 
31-10-2011 Mondina's Unique Clint (reutje) 7 weekjes jong, zijn gewicht is 2.530 gram! Clint is een doerak en altijd met van alles bezig, maar kan ook mooi poseren voor Marijke ;0)

31-10-2011 Mondina's Unique Chaos (reutje) 7 weekjes jong, zijn gewicht is 2.250 gram! Bodhi-Boy kan heel druk zijn, maar kan ook heerlijk doezelen ;0)
 
31-10-2011 Mondina's Unique Canessa-Carice (teefje) 7 weekjes jong, haar gewicht is 2.070 gram. Carice loopt met van alles te slepen en kan ook al goed over hindernissen springen, zelfs met speeltjes in haar bek, maar nu even netjes poseren voor Marijke ;0)
 
31-10-2011 Mondina's Unique Cheyenne-Cylena "Charlie" (teefje) 7 weekjes jong; haar gewicht is 1.930 gram. Charlie is een ondernemende dame en druk met van alles om haar heen. Zij lijkt heel veel op haar moeder Bayra ;0)
 
 
 
 
24-10-2011 Mondina's Unique Chevy-Camaro "Chef" (reutje) 6 weekjes jong; vanmorgen woog hij 1.790 gram, Chef gaat bij Bart, Esther, Huub & Ids wonen ;0)
 
24-10-2011 Mondina's Unique Clint (reutje) 6 weekjes jong, vanmorgen was zijn gewicht 2.210 gram! Clint gaat bij Kees & Tineke wonen ;0)

24-10-2011 Mondina's Unique Chaos (reutje) 6 weekjes jong, vanmorgen woog hij 2.030 gram! Vandaag van Esther de naam doorgekregen, zijn naam is vanaf nu Bodhi-Boy ;0)
 
24-10-2011 Mondina's Unique Canessa-Carice (teefje) 6 weekjes jong en woog vanmorgen 1.860 gram. Zij blijft bij ons wonen ;0)
 
24-10-2011 Mondina's Unique Cheyenne-Cylena "Charlie" (teefje) 6 weekjes jong; zij woog vanmorgen 1.730 gram. Charlie gaat bij Aad & Daphne wonen ;0)
 
 
 
18-10-2011 Mondina's Unique Chevy-Camaro "Chef" (reutje) 5 weekjes jong; vanmorgen woog hij 1.600 gram, Chef gaat bij Bart, Esther, Huub & Ids wonen ;0)
 
18-10-2011 Mondina's Unique Clint (reutje) 5 weekjes jong, vanmorgen was zijn gewicht 1.940 gram! Clint gaat bij Kees & Tineke wonen ;0)

18-10-2011 Mondina's Unique Chaos (reutje) 5 weekjes jong, vanmorgen woog hij 1.840 gram! Chaos gaat bij Dirk, Esther, Mathilde & Roosje wonen ;0)
 
18-10-2011 Mondina's Unique Canessa-Carice (teefje) 5 weekjes jong en woog vanmorgen 1.640 gram. Zij blijft bij ons wonen. Samen met haar moeder op de foto ;0)
 
18-10-2011 Mondina's Unique Cheyenne-Cylena "Charlie" (teefje) 5 weekjes jong; zij woog vanmorgen 1.540 gram. Charlie gaat bij Aad & Daphne wonen ;0)
 
 
11-10-2011 Streepje(reutje) 4 weekjes jong; vanmorgen woog hij 1.330 gram, hij at als eerste pupje hapjes vlees. Nog steeds het kleinste reutje van het nest, maar wel heel ondernemend ;0)
 
11-10-2011 Bulletje(reutje) 4 weekjes jong, vanmorgen was zijn gewicht 1.620 gram! Hij is gelukkig helemaal opgeknapt na zijn verslikking en klom samen met Carice als eersten over de rand naar de grote ren om daar de omgeving te verkennen!

11-10-2011 Puntje(reutje) 4 weekjes jong, vanmorgen woog hij 1.580 gram! Inmiddels staat en loopt hij goed, maar hij maakt zich nog steeds niet al te druk en uitbuiken blijft zijn grootste passie ;0)
 
11-10-2011 Mondina's Unique Canessa-Carice(teefje) 4 weekjes jong en woog vanmorgen 1.410 gram. Zij is samen met Bul als eersten over de rand geklommen om de grote ren te verkennen ;0)
 
11-10-2011 Mondina's Unique Cheyenne-Cylena(teefje) 4 weekjes jong; zij woog vanmorgen 1.270 gram. Zij is nog steeds de kleinste van het nest, maar scheelt niet zo heel veel meer met haar kleinste broertje ;0)
 
 
 
 
03-10-2011 Streepje(reutje) 3 weekjes jong, vanmorgen woog hij 1.080 gram, hij is nog steeds de beste met lopen en kan al staand plassen ;0)
 
03-10-2011 Bulletje(reutje) 3 weekjes jong, vanmorgen was zijn gewicht 1.290 gram! Hij loopt inmiddels ook al aardig de werpkist rond ;0)
03-10-2011 Puntje(reutje) 3 weekjes jong, vanmorgen woog hij 1.270 gram! Hij kan wel staan en lopen, maar hij doet alles rustig aan en uitbuiken is dan ook zijn grootste hobby ;0)
 
03-10-2011 Mondina's Unique Canessa-Carice(teefje) 3 weekjes jong, zij is het Bostonnetje dat bij ons blijft en woog vanmorgen 1.160 gram ;0)
 
03-10-2011 Bliksem(teefje) 3 weekjes jong; zij woog vanmorgen 982 gram. Zij is de kleinste, maar dapper en vastberaden ;0)
 
 
 
25-09-2011 Streepje(reutje) 2 weekjes jong en het kleinste mannetje tot nu toe, vanmorgen woog hij 722 gram, maar hij is wel als eerste met opstaan en zijn eerste wankele pasjes bezig...
 
25-09-2011 Bulletje(reutje) 2 weekjes jong, vanmorgen was zijn gewicht 890 gram en hij blijft tot nu toe de 'reus' van het nest. Zijn bijnaam is zuignap; hij heeft een enorme zuigkracht en bezorgt zijn moeder regelmatig een zuigzoen ;0)
25-09-2011 Puntje(reutje) 2 weekjes jong, vanmorgen woog hij 838 gram en is daarmee onze 'midden' man... ook hij is een enorme slurper en als zijn moeder niet in de buurt is, slurpt hij regelmatig aan een oor of pootje van zijn broertjes of zusjes ;o)
 
25-09-2011 Stipje(teefje) 2 weekjes jong, zij is onze grootste dame en woog vanmorgen 764 gram, daarmee weegt zij tot nu toe dus meer dan haar kleinste broertje ;0)
 
25-09-2011 Bliksem(teefje) 2 weekjes jong; de kleinste van het nest. Zij woog vanmorgen 666 gram en ik help haar zo nu en dan ook om bij de melkbar niet weggedrukt te worden door haar broertjes & zusje ;0)
 
 
17-09-2011 Streepje (reutje) 6 daagjes jong ;0)
 
17-09-2011 Bulletje (reutje) 6 daagjes jong, de 'reus' van het nest ;0)
17-09-2011 Puntje (reutje) 6 daagjes jong ;0)
 
17-09-2011 Stipje (teefje) 6 daagjes jong ;0)
 
17-09-2011 Bliksem (teefje) 6 daagjes jong ;0)