Mondina's Unique Canessa-Carice (teef met fokpensioen)

 Mondina's Unique Canessa-Carice: Kampioensclubmatch BTCN 2013: 1U en reserve kampioen (teven)


Mondina's Unique Canessa-Carice "Carice" is door ons gefokt uit de combinatie:

vader: Buster van de Bekelaar "Kayos"
moeder: Cabanterra Bayra "Bayra"
geboortedatum: 11 september 2011
kleur: zwart gestroomd met witte aftekeningen
schofthoogte: moet nog gemeten worden
gewicht: 8,2 kg. (haar gewicht op 22 juni 2013)
NHSB-nummer: 2853811
eigenaar: S.K. Meijers-van Zelst
mede-eigenaar: R. Meijers

Stamboom Carice

Patella-Luxatie onderzoek: op 18 december 2012 door dierenarts Stefanie Schuerman;
links 0 en rechts 0, dus Patella Luxatie VRIJ bevonden.

Oogonderzoek: op 31 mei 2013 zijn Carices ogen onderzocht door Prof. Dr. Boeve en zij is MPP, PHTVL/PHPV, CEA, RD, PRA, Entropion/Trichiasis, Ectropion/Macroblepharon, Cornea dystrophie, Hypoplasie-/Micropapilla, Lensluxatie, Distichiasis/Ectopische cillie en Cataract- VRIJ bevonden.

                                   

Carice is op 11 september 2011 bij ons geboren en daarmee onze 1e generatie eigen fok. Carice is een dochter van onze Bayra & Kayos. Carice is een heerlijke, leergierige, speelse, ondernemende, nieuwsgierige, knuffel Boston met een vrolijk karakter. 's Morgens is zij gelijk klaar voor een nieuwe dag en begroet dan de hele roedel op haar uitbundige manier! Carice bepaalt graag zelf wanneer zij kennis wil maken met mensen en verschilt hierin echt met onze andere Bostons. Maar ben je eenmaal goedgekeurd dan kan je bij Carice niet meer stuk ;o) Met vreemde honden wil zij liever geen kennis maken en hen op gepaste afstand passeren. Het is voor ons heel erg leuk om zowel eigenschappen van haar moeder als van haar vader in haar terug te zien, zeker nu zij niet meer in ons midden zijn...Carice is de jongste Boston die met ons mee op wintersportvakantie is geweest. Zij was net 4 maanden en heeft de lange autoritten met glans doorstaan. Haar eerste ontmoeting met sneeuw verliep vol duikacties en bokkensprongen in het witte goedje! Zij is nog steeds gek op sneeuw, ook in Winterberg(2019) heeft zij hiervan genoten en van de lange wandelingen. Carice is in september 2012 mee geweest op wandelvakantie in Kartitsch (Oostenrijk), waar wij ook haar 1e verjaardag vierden. Zij liet zich van haar atletische kant zien; berg op berg af, bospad in en uit. Uren en uren achter elkaar, een prachtig schouwspel. Carice haar grote hobby is in alle standen op je schoot in slaap vallen en spelen en stoeien met haar grote broer Challenge en de andere roedelgenoten, inmiddels bijna 8 jaar is dit wel wat minder geworden, maar zij heeft geregeld nog speelse ren buien en apporteren en zelf speeltjes weggooien doet zij nog steeds vol overgave. Carice heeft ook in de Agility gelopen; zij is supersnel, springt heel makkelijk hoog en breed. Voor ons een lust voor het oog om te aanschouwen en voor mij heerlijk om mee te trainen. Carice is op 27 juli 2014 moeder geworden van 5 pups. Carice is een enorm zorgzame moeder geweest voor haar pups, altijd klaar om ze te zogen, wassen, mee te spelen en op te voeden. Het was een fantastische ervaring, zie E-nest voor het nestverslag ;0) Op 5 juli 2016 is Carice voor de 2e keer moeder geworden, dit keer van 7 pups. Het is een enorm avontuur geweest, zie G-nest voor het nestverslag en Carice wat ben ik trots op jouw prestaties en dankbaar dat ik jou mocht begeleiden bij je nestjes. Carice heeft het bij haar laatste nestje erg zwaar gehad en dit is dan ook de reden dat wij hebben besloten dat Carice niet meer gedekt gaat worden. Zij gaat lekker mee wandelen en hopelijk lang genieten van haar pensioen ;o) In 2018 werd Carice gevraagd voor een promotie van Instagram, zij was super relax op de set, alsof zij dit al jaren deed en velen daar waren van haar 'acteer' prestaties onder de indruk ;o)

 
                                      

Nakomelingen Carice:

G-NEST: op 05-07-2016 is onze Mondina's Unique Canessa-Carice bevallen (keizersnede) van 3 zonen en 4 dochters, de trotse vader is Duits Europasieger '14, VDH-CBD kampioen, CW.D'14 en CW.NL'15 Dinner Jacket enjoy the Day:
Mondina's Unique Grazia-Carice "Grazia" (teef)
Mondina's Unique Galice "Lucky" (teef)
Mondina's Unique Ginny "Olly"(teef)
Mondina's Unique Gylana "Sammie"(teef)
Mondina's Unique Gino "Chico" (reu)
Mondina's Unique George "Cooper"(reu)
Mondina's Unique Gentle "Bowzer"(reu)

G-Nest


E-NEST: op 27-07-2014 is onze Mondina's Unique Canessa-Carice bevallen (keizersnede) van 3 zonen en 2 dochters, de trotse vader is JW.'10, NJK.'10, CW.'13 Axl Rose the Fifth Element:
Mondina's Unique Elize "Elize" (teef)
Mondina's Unique Elena "Leentje" (teef)
Mondina's Unique Excalibur-Exl "Dibbes"(reu)
Mondina's Unique Eros "Buddha" (reu)
Mondina's Unique Enzo "Hulk"(reu)

E-Nest

 
                                      

Tentoonstellingsresultaten Carice:

Kampioensclubmatch Boston Terrier Club Nederland 03-05-2015
Fokkersklasse teven: 4 Uitmuntend, keurmeester mevrouw W. Weijmans-Strijbos (NL)

Kampioensclubmatch Boston Terrier Club Nederland 16-06-2013
Fokkersklasse teven: 1 Uitmuntend, reserve CAC en reserve kampioen (teven).
Keurmeester de heer Roosenboom (BE)

Kampioensclubmatch Boston Terrier Club Nederland 25-11-2012
Jeugdklasse teven: 3 Uitmuntend,
keurmeester de heer Van Raamsdonk (NL)


                                      

Foto's Carice:

 Carice; foto shoot november 2012
 Carice; 1 jaar! tijdens een wandeling in Kartitsch (Oostenrijk) ;0)
 Carice; een half jaar jong ;0)
 Carice 8 weekjes jong; al een hele dame ;O)
 Carice; ons kadootje van Bayra & Kayos ;O)
 Carice; ik sta al lekker stevig op mijn 4 voetjes ;O)